• Domeinen en hosting actie

  Picel heeft onlangs zijn 100ste domeinnaam geregistreerd en dit willen wij met u vieren!

  Naar artikel »

 • De serverruimte

  Een website is opgeslagen op een
  server. Wij nemen u mee voor een
  "rondleiding" in de serverruimte..
  Naar artikel »

 • Portfolio

  Het nieuwe online portfolio is een feit.
  Hier kunt u zien wat wij voor onze
  klanten hebben betekend. Naar artikel »

 • Nieuwe website

  Het kan u niet ontgaan zijn, de nieuwe
  website is online. Lees verder om
  te ontdekken wat de website te
  bieden heeft.. Naar artikel »

Webdesign

Naast dat een website goed moet functioneren, speelt ook het uiterlijk een grote rol. Het uiterlijk van een website is namelijk de eerste indruk die een bezoeker van u en/of uw bedrijf krijgt. Daarnaast moet de website aansluiten bij hoe u zich als bedrijf of particulier wilt presenteren naar uw klant/bezoeker toe. Uiteraard moet de informatie op de website op een duidelijke plek te vinden zijn. Picel levert kwaliteit en creativiteit aan websites en houdt daarbij rekening met bovengenoemde factoren. Samen met u maken wij uw website tot een succes!

Uw website onderhouden

Als de website eenmaal af is, wil dat natuurlijk niet zeggen dat deze klaar is met ontwikkelen. De informatie die op de website aanwezig is kan geregeld moeten wijzigen of voorzien van nieuwe foto's. Steeds de zelfde inhoud op uw site kan de bezoeker er zelfs van weerhouden ooit nog terug te komen op uw website. Iets wat dramatische gevolgen kan hebben voor uw bedrijf. Picel biedt daarom twee opties om uw website up-to-date te houden.

Onderhoudscontract

U kunt uw website laten onderhouden door Picel. U kunt hiervoor een onderhoudscontract afsluiten waarin u overeen komt met Picel in hoeverre u de website wilt veranderen. Uiteraard gaat elke wijziging gepaard met een kort overleg en bent u de gene die het definitieve besluit heeft voor een wijziging.

Picel Content Management System (PCMS)

Wilt u zelf de mogelijkheid hebben om de inhoud van uw website te kunnen veranderen? Picel biedt een beheersysteem aan dat dit allemaal mogelijk maakt. Zo kunt u op eenvoudige wijze uw eigen website up-to-date houden. Tevens is het beheersysteem voorzien van tekst en uitleg sluit deze naadloos aan op uw wensen! Picel biedt vele beheersysteemmogelijkheden aan. U kunt zelf kiezen welke onderdelen (modules) u aan het beheersysteem wilt toevoegen. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat u wilt kunnen aanpassen.

Portfolio

Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden? Bekijk dan eens ons portfolio.

Webhosting

Naast het maken van uw website bieden wij ook meteen een bijpassend webhosting pakket aan. Bekijk dan onze webhosting en domeinnaam mogelijkheden.

Webdesign

Webdesign

Portfolio, PCMS, Maatwerk, Offerte
Software

Software

Portfolio, Offerte
Huisstijlen

Huisstijlen

Portfolio, Offerte